Op zoek naar rechtstreeks tv kijken via internet?

rechtstreeks tv kijken via internet
NPO Nieuws NOS.
Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen. Op NPO Nieuws verzorgt de NOS 24 uur per dag het laatste nieuws. De basis van het kanaal is het NOS Journaal, aangevuld met een selectie uit de actualiteitenrubrieken en de regionale omroepen.
ziggo
Live TV op je tablet, gratis bij KNID Kabelnoord.
De stappen om televisie te kijken op je tablet op een rij.: Zorg dat je een internetabonnement van Kabelnoord hebt KNID/3in1. Meld je aan voor Live TV op je tablet via dit formulier. Download de Kabelnoord TV-App in de Appstore of Playstore.
baklijsten
Online tv kijken op je computer, tablet en smartphone Telfort. Logo Telfort.
Ook online tv kijken en nog geen Telfort klant? Bekijk onze pakketten. Bekijk Internet en TV. Interactieve TV app voor tablet en smartphone. Heb je TV en Internet van Telfort? Dan kun je Interactieve TV Online direct gebruiken. Download daarvoor de gratis Telfort Interactieve TV app in de App Store of via Google Play.
Dummy
Cookies op pzc.nl pzc.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
miele
RTL XL.
team training
Tv kijken via internet.
Meld u gratis aan en ontvang wekelijks handige tips en adviezen over de pc en andere thuiscomputers, software, internet en thuisnetwerk. Home Computertips Tv kijken via internet Tv kijken via internet. Tv kijken via internet op de computer wordt door steeds meer mensen gewaardeerd.
NPO Radio 2 Top 2000 live te volgen op radio, televisie en Internet.
De radiozender is in heel Nederland te beluisteren via FM, DAB, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet. Via het digitale themakanaal NPO Cultura is tot en met eind dit jaar de Top 2000 live te volgen met live beelden vanuit het Top 2000 Café. Voor de gelegenheid is NPO Cultura bij vrijwel alle digitale televisie-aanbieders in het basispakket te zien. Bij kabelaar Ziggo is de zender te volgen via kanaal 222. Bij KPN /Telfort/XS4all is de zender te zien op kanaal 23. Een overzicht van de kanalen per aanbieder vind je hier. De beelden zijn ook live te zien via de website van NPO Radio 2. Top 2000 a gogo. Ook het televisieprogramma Top 2000 a gogo is tot en met eind dit jaar weer dagelijks te zien op NPO 3. Top 2000 a gogo is een programma van de NTR over de lijst der lijsten. Gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis. Vanavond, maandag 25 december, kan je om 20.20 uur kijken naar The Best Of Top 2000 A Gogo.
Ziggo GO Online tv-kijken op laptop, tablet en mobiel met Ziggo GO Ziggo.
Stream vanuit de app met Google Chromecast of Apple TV rechtstreeks naar je televisie. Live tv-kijken naar bijna honderd zenders. Dan start je gewoon opnieuw vanaf het begin. On en offline kijken. Kijk honderden video's' on demand, inclusief HBO content. En ja, ook te downloaden zodat je offline kijkt. Niet op tijd thuis voor je film? Met de app plan je op afstand makkelijk een opname in. Meer schermen tegelijk. Samen op de bank, maar toch je eigen programma kijken. Met Ziggo GO kijk je met 3 apparaten tegelijk. Wat heb je nodig? In 3 stappen Ziggo GO gebruiken. Mijn Ziggo account. Heb je internet of tv van Ziggo? Dan kun je een Mijn Ziggo account aanmaken met je klantnummer. Met je Mijn Ziggo account log je in op Ziggo GO. Tablet of smartphone. Om optimaal te genieten van Ziggo GO, moet je internetverbinding hebben en je tablet of smartphone minimaal Apple iOS 9 of Android 4.3 bevatten. Maak van elk scherm je tv, heel makkelijk met Ziggo GO. Gratis te downloaden in de app store of kijk via je laptop op ziggogo.tv.
Online tv-kijken via smartphone, tablet en laptop/PC KPN.
Op je laptop of vaste computer kijk je online tv via je eigen wifi-netwerk. Via welke browsers kan ik online tv-kijken? PC of laptop met.: Microsoft Internet Explorer versie 8 of hoger. Interactieve TV op iMac of Macbook. Om online televisie te kunnen kijken op je iMac of Macbook is de Microsoft Silverlight plugin nodig.

Contacteer ons